Samarbejdspartnere


 

Ørbækskilde har fra medio 2014 indgået i samarbejde med organisationen LIVSVÆRK. Sammen har vi lavet nye vedtægter og underskrevet en samarbejdsaftale, der betyder, at Ørbækskildes virke og udvikling er sikret langt ud i fremtiden.

LIVSVÆRK er en stor velgørende organisation, der daterer sig tilbage til 1890´erne, og som i dag driver en lang række moderne institutioner under mottoet: ”alle har ret til et værdigt liv”. Og ikke mindst ”Du er enestående” tilegnet alle de børn og unge, som gennem deres opvækst har lidt omsorgssvigt og tab. Livsværk har ca 800 børn/unge/voksne under deres vinger og mere end 1000 dygtige medarbejdere, der samarbejder om at skaffe bedst mulige vilkår for udsatte børn og unge og deres familier.

Livsværk får i deres arbejde med udsatte børn og deres familier ofte kontakt med familier, der har psykiatrisk sygdom som en del af problemstillingen. Livsværk har derfor ønsket at knytte viden og erfaring på det psykiatriske område til organisationen. Ørbækskilde oplever, at Livsværk anerkender Ørbækskildes formål, teorigrundlag og praktiske udformning af vores arbejde. Og da anerkendelsen er gensidig, ser vi frem til en rivende udvikling mht bedre bo- og behandlingsvilkår for særligt udsatte mennesker.

 

Ørbækskilde samarbejder desuden med anbringende kommuner i hele landet. Vi samarbejder med Jobcentret i Odsherred Kommune, med CSU, med den internationalt aneerkendte Odsherred Geopark. Med Økologisk Landsforening, så mad, dyrehold og dyrkning på Ørbækskilde er så økologisk som overhovedet muligt. Og med vores egen naturvejleder forsøger vi at udbrede interessen for vores fælles miljø til beboerne og deres pårørende.

logo_groen_hoejre_small